need for speed carbon
Модератор: onlinehelp
need for speed carbon
Здравейте, на всички. Трябва ми хапче EXE за тази игра . Ако някой има да сподели ще съм благодарен.
- forumadmin
- Site Admin
di_rum.rtv@abv.bg . Благодаря предварително.
Здравей, <larry> Получих rar-а. Вече го пробвах но не тръгва играта. Имам едно EXE и с него не тръгна затова потърси тук друго , но проблема е същия. Дава ми съобщение за грешка и забива видеото. Не мога да разбера компа ли е слаб или iso файла не е наред. Работя с daemon tools 3.47. Компа е Pentium 4 Intel Celeron 2.26 GHz RAM-640MB video-on board 128MB
Чипсет SIS 661FX. Дъно Gigabyte
Чипсет SIS 661FX. Дъно Gigabyte
NFSU2 работи нормално. Понякога забавя, но за момент в общи линии върви нормално.С <3> тръгва нормално <NFSU2> . С <2> също тръгва. Ако е от видеото каква карта да сложа. С AGP X8 slot съм. АТИ или GForce Мислех да сменя процесора но е на 478 пина и се оказа че чистия INTEL струва 200 лв с охлаждането <говорим за нов>
- forumadmin
- Site Admin
Здравей,
който и да питаш коя видео карта да избереш ATI или GeForce - всеки ще ти каже различно нещо. Аз лично предпочитам ATI ( с ДВИ изход за ТФТ - картината ми се струва доста по-добра ).
Когато стане въпрос за игри винаги се получава така че човек има слаба видео карта. Просто не трябва да правиш компромис и да си вземеш нещо наистина добро ако може с над 256 видео памет.
Процесора можеш и да не го пипаш за момента. Тръгнеш ли да сменяш процесор ти трябва ново дъно, ако ще взимаш ново дъно вземи си такова с PCI Express - оттам и такава видео карта която ще е доста по-добра от AGP 8x....
Успех с избора!
който и да питаш коя видео карта да избереш ATI или GeForce - всеки ще ти каже различно нещо. Аз лично предпочитам ATI ( с ДВИ изход за ТФТ - картината ми се струва доста по-добра ).
Когато стане въпрос за игри винаги се получава така че човек има слаба видео карта. Просто не трябва да правиш компромис и да си вземеш нещо наистина добро ако може с над 256 видео памет.
Процесора можеш и да не го пипаш за момента. Тръгнеш ли да сменяш процесор ти трябва ново дъно, ако ще взимаш ново дъно вземи си такова с PCI Express - оттам и такава видео карта която ще е доста по-добра от AGP 8x....
Успех с избора!
Извинете ме за предния пост. Сега видях че не е излязъл целия текст. Имах пред вид игрите Форд рейсинг 3 и Колин 2 .
Те също тръгват без проблем но Форда се държи като NFSU2.
Благодаря за съветите. Навремето АТИ се славеха като най добри карти и мисля да се спра на такава но искам да има TV и FM тунер както и DVI и S-VIDEO изходи. Ще потърся в нета да видя какво ще изровя. Благодаря за помощта
Те също тръгват без проблем но Форда се държи като NFSU2.
Благодаря за съветите. Навремето АТИ се славеха като най добри карти и мисля да се спра на такава но искам да има TV и FM тунер както и DVI и S-VIDEO изходи. Ще потърся в нета да видя какво ще изровя. Благодаря за помощта