Outlook Express - проблем
Модератор: onlinehelp
Outlook Express - проблем
Не мога да изпращам съобщения и да получавам .Когато се опитам да изпратя ми дава ,че има проблем със сървъра. Как да разреша проблема?
- larry
- Site Admin
Здравейте джована,
Първо искам да ви попитам някои неща преди да се опитам да помогна с проблема ви.
1. Работила ли сте с тази програма и тя работела ли е до сега?
2. Пощата нова ли е?
3. Ако до сега е работил outlook express-a пипали ли сте в настройките на програмата и къде?
4. Пощата ви има ли ограничения откъм свободно пространство и какви са те?
5. Ако не е тайна - къде ви е хостната пощата (mail.bg, abv.bg, dir.bg), нали знаете че безплатните пощи нямат POP3 и с програми от сорта на outlook express-a нищо няма да можете да направите?
Поздрави,
Larry
Първо искам да ви попитам някои неща преди да се опитам да помогна с проблема ви.
1. Работила ли сте с тази програма и тя работела ли е до сега?
2. Пощата нова ли е?
3. Ако до сега е работил outlook express-a пипали ли сте в настройките на програмата и къде?
4. Пощата ви има ли ограничения откъм свободно пространство и какви са те?
5. Ако не е тайна - къде ви е хостната пощата (mail.bg, abv.bg, dir.bg), нали знаете че безплатните пощи нямат POP3 и с програми от сорта на outlook express-a нищо няма да можете да направите?
Поздрави,
Larry
re:outlook express
Здравей Лари! Проблемът ,който имах с пощата беши в офиса ми ,но дойде един техник и го оправи .Но аз във къщи имам същият проблем . Адресът ми на електорнната поща завършва на com Не разбилам много от тези работи и не мога да ти дам по-подробна информация. По настройките пипах в account e e option като само се опитвах да настроя акаунта си . Съжалявам ,че не мога да ти дам по-подробна информация.