Имам голямм проблем с кирилицата,аз със операционна система Windows XP! Със интернет браузурите нямам проблем, но когато качвам български софтуер ми излизат ероглифи които по никакъв начин немога да ги енкодирам,даже заглавията на песните ако са на български във Winamp i Media Playera излизат с ероглифи....
Може ли някои да ми помогне как да оправя този проблем!Ще съм ви много благодарен
проблем с кирилицата
Модератор: onlinehelp
-
- Новак
- larry
- Site Admin
Re: проблем с кирилицата
Къде го качваш този софтуер?richard_75 написа:... но когато качвам български софтуер ми излизат ероглифи които по никакъв начин немога да ги енкодирам,даже заглавията на песните ако са на български във Winamp i Media Playera излизат с ероглифи....
Може ли някои да ми помогне как да оправя този проблем!Ще съм ви много благодарен
И защо изобщо файловете са ти на български. Преименувай си ги на English плссс.
Повечето сървъри в нета не подържат кирилица и това би трябвало да го знаеш.
Коя кирилица ползваш под XP ?
-
- Новак
???? ?????????????!!
????? ?? ?????? ?? ???? ?? ?? ?? ???????,?? ????? ? ???? ????? ????????? ??????? ????????,?? ????? ?????? ??? ????? ?? ?? ???? ????????? ???????? /??????? ??? ???????? ??? ????? ???????? ??????? ? ????????? ???? ???????? bs playera ?? ??????? ????????? ?????? ???????? ? ????????.??????? ?? ?? ?? ????? ???? . ? ?????? ?? ????? ???? ????? ??????? ???????..??????? ?? ???? ??? ?? ??? ??? ???? ? ?? ?????? ?? ?? ?????????.?????????
v germania sam i na vsi4ki playeri mi izlizat ieroglifi kato iskam da sam s balgarski subtitri,kakvo triabva da napravia
- larry
- Site Admin
S kakva operacionna sistema ste?