Във френския порнофилм - гавра не само с герба ни, а и с три

"...Аз съм българче обичам, нашите планини зелени..."
Post Reply
Аватар
forumadmin
Site Admin
Мнения: 546
Регистриран на: Нед Мар 28, 2004 11:30 am
Местоположение: Пред pc-to!
CONTACT:

Във френския порнофилм - гавра не само с герба ни, а и с три

Мнение от forumadmin » Пон Юни 12, 2006 12:04 pm

Върху обложката е колаж със снимка на разголено българско момиче, седнало върху кофичка кисело мляко, върху която са изобразени двата държавни символа

Изображение

За обложката на френски порнофилм, сниман в България, е използван колаж, уронващ националните символи на страната ни, алармира "Дарик радио" (Darik.net).

Илюстрацията представлява снимка на разголено българско момиче, седнало върху кофичка кисело мляко от неизвестна марка, което е стъпило с левия си крак върху най-новия герб на страната ни.

До десния крак на девойката има и национален трикольор във формата на географския контур на България.

Творбата е озаглавена "Малки български мръсници" (Petites Cochonnes Bulgares) и се разпространява в интернет, поясняват от "Дарик", които през уикенда получиха няколко награди на медийния фестивал в Албена.

Материалите по темата, излъчени в рубриката им "Реалити радио", ще бъдат предоставени на МВР, главния прокурор и президента.

Филмът, който е сниман у нас и е категоризиран като "аматьорски", е с продължителност час и половина, а DVD-то се продава онлайн срещу 34 евро.

Изброените участници с български имена, които "играят" редом с главния герой Фил Холидей, са: Ели, Валентина, Благовеста, Алекс, Глория, Мариана, Юли и Мартин.

Скандалът е на уводно място в няколко вестника днес, вкл. и "Новинар" (Novinar.org), който разказва още, че в резюмето на гърба на обложката е разказан част от сюжета на филма, според който Фил Холидей ще си спомня за престоя си в България, защото "сладки българки са решили да му покажат какво означава думата "гостоприемство" - а на някои от кадрите действието се развива върху традиционни български шарени черги.

Компетентни по темата обаче коментират във форумите, че употреба на държавни символи, особено британски и американски, се среща често както в този жанр, така и в развлекателната индустрия изобщо.

Post Reply